23 mai 2008

CA ÎNTRE NOI

Vestea că din 2009 voi fi şi TATĂ îmi dă forţa să lupt ca independent în aceste alegeri la Consiliul local Alexandria.
Ce te poate face mai fericit decât că vei fi părinte? În plus, copilul va fi şi VĂRSĂTOR, asemeni mie, deşi doctorul a preconizat că va fi un Capricorn născut la finele lunii decembrie.
Oricând ar fi, să fie sănătos la mansardă.
Păcat că tatăl meu nu mai este pentru a se bucura de al doilea nepot sau de prima nepoată a familiei Bugean. Sunt sigur că de acolo, de Sus, se va bucura pentru mine.
Să fie într-un ceas bun şi să am cât mai puţine nopţi albe!

3 mai 2008

Pe politicieni îi doare-n cot de hotărârea BEC-ului


Pixuri, brichete, chibrituri, găleţi, tricouri, fulare...

Dacă sunt inscripţionate cu însemnele unui partid, astfel de bunuri pot fi oferite alegătorilor de către candidaţi în campania electorală.

Precizările au fost făcute în aprilie de Biroul Electoral Central, care a transmis şi o listă a cadourilor electorale care intră sub incidenţa legii penale. Astfel, constituie infracţiune oferirea de bani, alimente, băuturi alcoolice şi nealcoolice, produse din tutun şi produse nealimentare.

Una dintre diferenţele dintre cadourile permise şi cele interzise în campania electorală este de preţ.
Obiectele de propagandă electorală nu costă mare lucru, în timp ce celelalte au o valoare economică semnificativă. În plus, astfel de bunuri nu urmăresc popularizarea candidaţilor, ci obţinerea de voturi. Dar cine ţine cont de hotărârea BEC-ului? Politicienii NUcâtă vreme fac cu neruşinare pomeni electorale.

Pesediştii votează cu tupeu împotriva mea(!?)

Oricine vede acest blog poate constata că s-au strâns voturi împotriva candidaturii mele tot atâtea cât sunt "pentru" în dreptul pesedistului Drăguşin. - Curată coincidenţă! Pesedeiştii s-au mobilizat până şi pe blogul meu.

- Tot înainte, roşiilor! Luaţi tot!!