25 ianuarie 2009

Îmbătrânesc, deci exist!


Anii se scurg, picătură cu picătură, zi cu zi şi lună cu lună, iar de asta mă conving tot mai abitir atunci când mai trece un an gata-consumat din viaţa mea. Parcă mă sperie deja gândul că în trei ani voi schimba prefixul etăţii, din 3 în 4, dar aşa e viaţa, curgătoare.
În fond, sunt Vărsător...
Ce voi face de ziua mea pe 27 ianuarie? Nimic ieşit din comun. Mă voi bucura alături de fetiţa şi familia mea, şi mă voi gândi mai puţin la faptul că am ajuns la 37 de ani. E mai simplu aşa!

17 ianuarie 2009

Creştem, nu ne lăsăm!

Luni, 19 ianuarie, facem o lună de viaţă. Uf, greu mai trece timpul când suntem la stadiul de orăcăit şi gângurit! Cu toate astea, după trei săptămâni ne-am înălţat cu 5 centimetri şi ne-am îngrăşat cu 350 de grame, semn că ne prieşte.
Lasă că ne facem noi mari ca să spunem lucrurilor pe nume!!...

Halim tot cu ajutor mai deloc!


La nici o lună de viaţă iată ce te învaţă foamea: să mănânci fără vreun ajutor. Asta ne deosebeşte pe noi, românii, de restul naţiilor acestui glob. Deprindem repede să ne descurcăm şi singuri atunci când vrem.



1 ianuarie 2009

La Mulţi Ani, ciocoflenderilor!



Eu sunt crăciuniţa Karla-Mihaela. Tu cine eşti, moşule?...

Cum vă simţiţi în 2009? Mai îngreunaţi la cap şi mai uşuraţi la buzunare? Asta e filozofia acestor sărbători! Să fiţi sănătoşi că banii se fac ei...! Sau, mai degrabă, banii te fac!
Până una-alta, să-ţi arăt cum ne-am îmbrăcat fetiţa de Revelion, la cele nici doua săptămâni pe care le avea, în costum de crăciuniţă. Ce-i drept, o cam strângea...! Costumaşul de crăciuniţă, desigur!...