31 august 2009

Distincta trupă DISTINTO

După ce a concertat şi la Festivalul de la Mangalia, făcând adevărată senzaţie, trupa DISTINTO este cea care, după părerea mea, şi-a meritat toţi banii la Zilele Alexandriei, chiar dacă de pe scenă a lipsit, oarecum bizar, cel de-al patrulea membru al trupei. Acest lucru nu a ciuntit cu nimic din valoarea excepţională a acestui grup canto.

9 august 2009

Micuţa Karla la marea cea neagră şi sărată

Unii spun că nu este indicat să duci copilul la mare dacă nu a împlinit măcar un an de zile. Prostii! Chiar şi aşa, ca să fim siguri că marea şi soarele nu-i va face rău micuţei noastre, am cerut şi sfatul medicului pediatru, şi am primit undă verde. Aşa aveam să plecăm la Mangalia cu fetiţa noastră, la vârsta de numai şapte luni.
Deşi am stat doar şase zile la Mangalia, Karla s-a simţit nemaipomenit de bine în apă, ca şi când ar fi fost de când lumea acolo.
Ultima oară când a intrat în mare chiar a plâns că n-am mai lăsat-o să se bălăcească.Nu mai pun la socoteală că a făcut furori şi în staţiunea-oraş Mangalia, căci reuşea să atragă atenţia pentru a fi admirată, zâmbind la toţi cei care o priveau cu dragoste. Am ajuns să fim şi invidiaţi, ca părinţi, pentru că avem un astfel de copil, cuminte, dar şi plin de viaţă.Acum chiar regret că pentru copiii din Alexandria nu există o bază de înot pentru a creşte şi a se dezvolta cu adevărat sănătos. Ne interesează mai mult parcările, bordurile sau te miri ce lucru considerat prioritar şi măreţ, în schimb nu ne pasă de mediul în care cresc, se formează şi trăiesc copiii noştri. Este o constatare dureroasă, dar adevărată. De fapt, cui îi mai pasă azi de ceea ce va fi mâine?...
Totuşi, mă încumet să adresez primarului Drăguşin o întrebare ce pare a fi mai degrabă retorică decât ironică: Nici măcar nepoţii noştri nu vor avea o bază de înot la Alexandria?...
Pentru a o vota pe Karla-Mihaela,intră acum pe http://www.121.ro/eu_si_mamica/copil_vedeta_album.php?pagina=12/
Dar înainte de a o vota trebuie să-ţi faci cont, căci altfel nu-ţi poţi exprima votul. Oricum, organizatorii acestui concurs au stabilit că cel interesat să poată vota numai o dată pe zi, după 24 de ore de la vot.
Vă mulţumim pentru că v-aţi rupt din timp pentru Karla-Mihaela, semn că o apreciaţi.