8 februarie 2008

Tot înainte!...

Atunci când ştii cine eşti, ştii ce poţi şi ceea ce vrei. Nu întotdeauna şi reuşeşti, dar măcar ştii că ai încercat.
Nu ne-am propus să dăm din coate pentru a ne strecura în faţă, ci doar să oferim o alternativă presei din Teleorman, având o echipă tânără, în formare şi de perspectivă.
Orice început este greu, dar pentru că ştim ce vrem şi ce putem vrem să arătăm cine suntem, fără să ne facem vreo ambiţie din aceasta.
Indiferent câte zâmbete şi laude protocolare sau măgulitoare am primi, ştim că incităm sau incomodăm, iar concurenţa ne va ajuta să ne ridicăm.

Ziarul Contrapunct nu se vrea a fi unul de scandal, şmenuri şi şuşanele, ci ZIARUL CARE TE PRIVEŞTE şi care ar putea face parte din viaţa ta, cititorule! Nu o spunem doar de dragul de a o spune, câtă vreme este de ajuns să te uiţi în jur pentru a percepe ceea ce te priveşte. Aşa vei afla şi de ce există ziarul Contrapunct.

Sperăm să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor pe care le au cititorii şi să avem un cuvânt greu de spus, oricât ar deranja, întrucât adevărul nu trebuie mimat.

În plus, nu suntem dispuşi să ne compromitem şi nici să dezamăgim. Vom pune totul la punct prin ziarul Contrapunct, iar restul vine de la sine.

Redacţia ta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?