16 februarie 2012

Tendinţa stilului Narman

Punând preţ pe corpul tău, ajungi indubitabil să pui preţ pe ceea ce-l îmbracă, iar Narman a ştiut acest secret încă de la început. Cu siguranţă, dacă nu ar fi existat, Narman ar fi trebuit inventat pentru bărbaţi.
Faptul că brand-ul Narman prezintă un stil italian este nu doar o certitudine, dar şi o încântare pentru ochi. Tendinţele vin şi trec, dar corpul cum se simte? Pentru a-l răsfăţa e nevoie de confort, iar acesta ţi-l oferă şi materialele din care sunt confecţionate articolele vestimentare şi accesoriile.
Prin stil, eleganţă, rafinament şi confort, brand-ul Narman a devenit partenerul ideal în materie de vestimentaţie, mergând până la cele mai mici detalii care fac deliciul ochiului.
Nu întâmplător, de peste 10 ani NARMAN îmbracă exclusiv bărbaţi pentru femei, oferind satisfacţie vestimentară din cap până-n picioare.

Confortul personal, accesorizat la cureaua NARMAN

De-a lungul timpului românului i s-a cerut să strângă cureaua. După apariţia brand-ului Narman, însă, românul avea să privească acest accesoriu ca făcând parte din viaţa sa.
Oferind lejeritate, rafinament şi stil, curelele Narman, rămân accesoriile imbatabile, indiferent de vreme sau vremuri.
Confecţionate din piele de viţel lăcuită sau mată, curelele Narman apar în variante diferite de model şi culoare, dând o notă aparte bunului gust.
Pentru a da contur şi originalitate stilului italian, curelele Narman se impun printr-o atentă alegere a culorilor, pornind de la alb şi continuând cu bej, gri, bleumarin, maron sau negru.
În ciuda strălucirii dată de luciul platinat al pielii folosite la confecţionarea acestor curele, un asemenea accesoriu emană discreţie şi eleganţă.
Totdată, un amănunt deloc de neglijat, curelele pot fi ajustate lesne la orice mărime, aşa încât nimic nu mai poate fi imposibil de purtat.

Stil Italian până în vârful pantofului
Eclipsând tot ceea ce este în jur printr-un un luciu sfidător de curat, pantofii de la Narman încalţă, pur şi simplu, stilul italian şi descalţă orice idee preconcepută.Având talpă de talpă şi vârfurile uşor ascuţite, pantofii confecţionaţi din piele de viţel lăcuită sau piele întoarsă, oferă ergonomie şi prestanţă uşor de remarcat. Prin forma şi geometria desenului dat de combinaţiile de alb cu negru sau pe dominante de negru, maron ori gri, cât şi îmbinări din piele, pantofii Narman au propria personalitate.
Întrucât stilul italian este unul aparte, şi pantofii dau o notă de exclusivism. Se poate observa lesne că tendinţa este aceea de a pune în valoare bombeul acestora, îmbrăcându-l într-un model atent desenat din cusătură sau, pur şi simplu, delimitându-l circular, asemeni unei bolte. Narman reuşeşte, astfel, să desfete ochiul şi să atragă atenţia din cap până-n picioare asupra celui care alege stilul italian pe care-l propune îndeosebi bărbaţilor tineri şi dinamici.

Cât priveşte cele două elemente prezentate, bunul gust te obligă să accesorizezi cureaua cu pantofii după culoare şi, uneori, după desen, rezultând o ţinută cu adevărat fără cusur, pentru că Narman pune preţ pe imaginea celui care poartă creaţiile sale vestimentare. Acesta pare să fie şi secretul succesului obţinut de brand-ul Narman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?