10 mai 2009

Între invidii şi realitate

Nu mă consider un fan al echipei Dinamo, ci doar un oarecare suporter. Nu mai sufăr când pierde, căci mi-amintesc de facturile care trebuiesc plătite, în vreme ce fotbaliştii trăiesc într-un huzur greu de imaginat pentru omul de rând. În schimb, mă irită când văd "atotştiutori" care fac "analize deştepte" punând etichete.
De pildă, atunci când Dinamo câştigă campionatul se găsesc unii care să spună că e furăciune, că nu-l merita..., dar când Steaua câştigă campionatul... Mucles!
Dacă se dovedeşte că Dinamo a "umblat" cu valizele de bani pentru a fi favorizată de către arbitri, atunci merită nu doar să piardă titlul, ci să fie chiar retrogradată. Dacă nu, cei care contestă corectitudinea câştigării acestui campionat de către Dinamo care, ca o paranteză, în tot acest campionat nu ştiu dacă a beneficiat de 3 penalty-uri, să accepte nu doar realitatea, ci să ceară retrogradarea echipei care a furat, indiferent dacă este echipa de suflet.
Până la urmă, curăţenia în fotbal trebuia începută de la suporteri. Aceasta-i părerea mea!

2 comentarii:

  1. Cum mai haiducule de la suporteri.Bine sunt unii care nu au ce cauta pe stadioane, dar e vina tot a cluburilor si federatiei ca ii inghit.Curatenia in fotbal trebuie inceputa cu Sandu care e mai rau ca Ceasca -e ales pe viata-cu Mitica cel uns si cu rahat de urs, cu Becali-aici a inceput bine dar continuarea lasa de dorit-cu Borcea gaz,cu Penescu-care azi e liber sa cumpere in continuare arbitrii,cu Padureanu etc.Singura vina a suporterilor e ca platesc bilet sa-i vada dar sunt din ce in ce mai putin iar firmele de catv nu au pus botul la retransmisia falimentarului gesepeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai comentator sportiv nu te mai facusi haiducele!!!!!

    RăspundețiȘtergere

E cumva criză şi de cuvinte !?