9 ianuarie 2012

Cine pe cine a "înţepat" cu vaccinul antigripal?

După ce o bună parte dintre oameni s-au vaccinat de voie sau de nevoie cu vaccinul antigripal, Adormirea sa, Ministerul Sănătăţii, se trezeşte că produsul cu pricina este puţin cam defect.
Existând bănuiala că nu respectă întru-totul normele de fabricație, s-a decis la nivel ministerial ca peste 100.000 de doze de vaccin antigripal produs de Institutul Cantacuzino, să fie scoase din reţeaua de distribuţie naţională, ca şi când nici n-ar fi existat vreodată.
-Magie în halat alb, neicusorule, nu alta!
Aşa se face că doar vreo 9.000 de doze de vaccin antigripal au rămas nefolosite în Teleorman, urmând a fi retrase de la utilizare. Ce se întâmplă cu cei vaccinaţi? Cineva trebuie să joace şi rolul de cobai.
CONSECINŢA: se sistează vaccinarea antigripală sezonieră pe o perioadă de 7-10 zile.
Şi când te gândeşti că tot acest deranj înţepător (pentru unii, o adevărată afacere) s-a făcut în urma semnalării faptului că, în România, până la data de 3 ianuarie 2012, s-a înregistrat un număr impresionant de cazuri de gripă sezonieră, confirmate în laborator, şi-anume nu mai puţin de... 7 (șapte)!!!

Un comentariu:

  1. Probabil ca şi-au dat seama că nu au înlocuit destule tulpini virale cu mercur!
    Mai ştii, dacă, Doamne fereşte, chiar are efect benefic?! Păi dacă toţi cei vaccinaţi trăiesc, atunci e clar: ceva nu este în regulă!!! :))

    RăspundețiȘtergere

E cumva criză şi de cuvinte !?