10 noiembrie 2011

11.11.'11 - ora 11:11

Numerologii din lumea întreagă au intrat în stare de alertă, odată cu apropierea zilei de vineri, cu 49 de minute înainte de ora prânzului - 11.11 din 11/11/2011, o aliniere rară a acestor numere, care, pentru adepţii ştiinţelor oculte, ar putea semnala producerea unor evenimente neobişnuite.
Unii evocă începutul unei noi epoci umaniste, al unei noi armonii în lume, deschiderea unei porţi spre o altă dimensiune sau chiar "o bulversare a conştiinţei".
Mii de adepţi intenţionează să se întâlnească în această zi pentru a lua parte la diverse ceremonii sau dansuri. Mai multe pagini consacrate acestei date şi-au făcut deja apariţia pe Facebook. Cu alte cuvinte, dacă nu ţi-a ieşit până acum pasenţa în amor sau afaceri, vineri e cazul să-ţi joci cartea decisivă. Dacă mă gândesc că tot într-o zi de 11, dar septembrie, a fost răspus giganta clădire Gemenii, n-aş mai fi atât de optimist în privinţa cifrei 11.
Ca tamul să fie complet, se mai adaugă la toată această poveste şi profeţia Sfântului Malachia, care, în secolul al XI-lea, prevedea că vor exista 112 papi înainte de producerea apocalipsei biblice. Benedict al XVI-lea este cel de-al 111-lea papă din istorie.
Totuşi, data de 11 este încărcată de conotaţii istorice. Armistiţiul din Primul Război Mondial a fost semnat la ora 11.00 dimineaţa, pe 11 noiembrie 1918.
Aşadar, eu care cred în DESTIN, tind să spun că ziua de 11.11.2011 va fi una oarecare pentru noi toţi. TU CE CREZI, AMICE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?