14 ianuarie 2010

De râsul curcilor! Au pus-o de-o TAXĂ pe SEXUL PREMARITAL

Luată în considerare de câteva luni, de către miniştrii Cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sănătate şi Familie, Mircea Pascu, şi a ministrului de Finanţe, Sebastian Vlădescu, taxa pe sex premarital şi relatii intraconjugale a trecut pe 8 ianuarie, fără probleme, prin Parlament, fiind adoptată cu 350 de voturi “pentru”, 70 de voturi “împotrivă” şi 6 abţineri.
Considerată, alături de taxa pe fast-food, ca fiind una dintre viitoarele surse de venit la bugetul de stat, şi inspirată din modelul francez, taxa pe "relaţii sexuale premaritale şi relaţii intime intraconjugale" presupune pereceperea unei sume modice de la ambii participanţi la actul sexual, de fiecare dată când aceştia se întâlnesc pentru a întreţine relaţii romantice şi poate varia în funcţie de locaţie, durată sau tehnicile folosite.
Din fericire pentru credincioşii cu frică de Dumnezeu, taxa se aplică doar cuplurilor care trăiesc în concubinaj, nu şi cuplurilor căsătorite, acestea fiind obligate să contribuie doar dacă intenţionează să aibă o relaţie sexuală cu o persoană din afara cuplului.Desi modalitatea efectivă de taxare nu a fost încă hotărâtă, potrivit ministrului Vlădescu vor exista cel puţin două modalitaţi de plată: cartela pre-pay şi abonamentul lunar, în ambele cazuri, banii, în jur de 50 de lei pe şedinţă, urmând a fi colectaţi prin intermediul Poştei Române (o taxă predestinată “poştei” s-o încaseze, de altfel).
Concubinaj cu taxă
Potrivit statisticilor oficiale, peste 75 la sută dintre români întreţin relaţii sexuale premaritale, desfrâul atingând cote maxime mai ales în rândul elevilor, studenţilor şi locuitorilor de la oraş.
Probabil, aleşii neamului vor contabiliza actele sexuale ale celor ce trăiesc în concubinaj pentru a le putea taxa ca atare. Să sperăm că se va aplica după regula contabilităţii, şi anume intrările să fie tot atâtea cât ieşirile, altfel e rost de evaziune.
O măsură cel puţin ilară, dacă nu chiar aberantă, dar de la aleşii acestui neam ne putem aştepta de acum la absolut orice.

Un comentariu:

  1. chiar s-a discutat despre asa ceva?!!! chiar s-au gandit la asa ceva conducatorii acestui popor?!!! ma dezgusta din ce in ce mai mult mintile astea aberante!

    RăspundețiȘtergere

E cumva criză şi de cuvinte !?