25 ianuarie 2010

Flacăra Violetă, un dar divin (!?)


Între ficţiune, ştiinţă şi religie, un singur adevăr
Scopul Divin al acestui dar este de acela de a ajuta Omenirea să transmute în lumină atrocităţile create de noi inconştient prin folosirea gresită a gândurilor şi sentimentelor. Aceasta include orice există în planul fizic şi nu reflectă iubirea, armonia şi echilibrul Raiului pe Pamânt.
Flacăra Violetă reprezintă echilibrul perfect al Expiraţiei Dumnezeului Tată – Flacăra masculină de culoare albastru-safir a Voinţei, Puterii şi Autorităţii Divine – şi a Inspiraţiei, a Dumnezeului Mamă – Flacăra cristalină de culoare roz a Iubirii Divine Transfigurante, Adorării şi Venerării Vieţii.
Când Expiraţia şi Inspiraţia Părinţilor noştri Dumnezei se unesc într-o unică pulsaţie ritmică, se materializează o Flacăra Violetă de o forţă si o putere inimaginabilă. Acest dar al Focului sacru deţine puterea de a transmuta în Lumină orice boală prezentă pe Pamânt şi fiecare electron de energie pe care Omenirea l-a modificat vreodată.

Cum acţionează flacăra violetă?

Flacara Violeta stă la dispoziţia oricărui bărbat, oricărei femei şi oricărui copil. Tot ce trebuie să facem pentru a profita de acest dar uimitor de la Dumnezeul Mamă-Tată este să-L invocăm în viată prin prezenţa noastră: EU SUNT.
Ca în toate cazurile de ajutor primit din Tărâmurile Cereşti, trebuie să cerem înainte de a putea primi. Aceasta unealtă uimitoare nu va interfera cu liberul nostru arbitru, dar, de îndată ce cerem ca Flacăra Violetă să intervină în experienţele noastre pământeşti, stavilarele Raiului se deschid, iar Flacăra Violetă ne va urma ordinul şi va realiza orice îi cerem să facă.
Când Prezenţa “EU SUNT” invocă Flacăra Violetă, îi dă permisiunea de a pătrunde în vieţile noastre, Focul Violet curge prin Cordonul nostru de Argint în Chakra Coroanei, iar apoi coboară spre Flacăra Inimii. Când Flacăra Violet pătrunde în Flacăra Inimii, este imprimată cu modelul nostru electronic individual. Dupa toate acestea, aşteaptă sa primească instrucţiuni din partea Prezenţei “EU SUNT”, pentru a-si îndeplini misiunea. De exemplu, dacă vrem să transmutăm vechile tipare ale conştiinţei sărăciei pe care le-am dezvoltat de-a lungul multor vieţi prin intermediul credinţei noastre în realitatea lipsei şi limitării, îi cerem pur şi simplu Flăcării violete să realizeze acest lucru. Aceasta se poate face prin urmatoarea invocaţie simplă:“EU SUNT Preaiubita mea Prezenţă EU SUNT şi invoc puterea totală a Flăcării Violete pentru a transmuta: cauza, esenţa, efectul, înregistrarea fiecărui gând, sentiment, cuvânt sau acţiune pe care le-am exprimat în orice cadru sau dimensiune, cunoscute şi necunoscute, ce reflectă conştiinţa sărăciei sau lipsa şi limitarea de orice fel”.
Cu această invocare, Flacăra Violetă intră imediat în acţiune. Tâşneşte din Flacăra Inimii, imprimată cu modelul nostru electronic. Călătoreşte prin atmosfera pământului şi se extinde în Univers. În această călătorie, caută şi magnetizează fiecare electron de energie ce vibrează la frecvenţa sărăciei, lipsei sau limitării imprimat cu modelul nostru electronic. Indiferent de cât de densă este frecvenţa sărăciei, ce ascunde energia pe care am întrebuinţat-o greşit în timpul multelor noastre vieţi, există încă un miez de puritate în fiecare electron ce conţine Potenţialul său Divin iniţial. Asta înseamnă că în cadrul fiecărui electron ce manifestă sărăcia există încă, pulsând în centrul său, Potenţialul Divin al Abundenţei Nelimitate a lui Dumnezeu. În fiecare electron ce se manifestă ca ură, există încă Potenţialul Divin al Iubirii Divine a lui Dumnezeu. În fiecare electron al războiului, există încă Potenţialul Divin al Păcii Eterne. În fiecare electron al bolii, există încă Potenţialul Divin al Sănătăţii Vibrante.
De îndată ce Flacăra Violeta cuprinde această energie imprimată cu modelul nostru electronic, pătrunde în miezul de puritate al fiecarui electron şi activează Potenţialul Divin codificat acolo.
Când procesul de transmutare este pe terminate, trebuie să-i cerem Prezenţei “EU SUNT” să umple vidul în care au fost frecvenţele sărăciei, cu Lumina Aurie a Abundenţei Nelimitate a lui Dumnezeu.
Este bine de ştiut că Flacăra Violetă este Legea Iertării şi este un dar al Graţiei Divine creat să ne ajute să transmutăm mii de vieţi, în doar câteva clipe.
Flacăra Violetă este un dar de lumină divină ce lucrează ştiinţific de fiecare dată când este invocată de prezenţa EU SUNT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?