10 ianuarie 2010

Adevăr sau minciună despre vaccinul împotriva gripei porcine?


- TU CE MAI CREZI ACUM?

- POATE TE EDIFICI DE DATA ASTA!

Un lucru rămâne cert, şi anume acela că pentru a te proteja de gripa porcină trebuie să cunoşti simptomele acesteia şi cum trebuie acţionat în acest caz.
SIMPTOMELE
infecţiei
cu gripă porcină la oameni sunt similare cu simptomele gripei sezoniere:- Febră (peste 38°C)
- Oboseală
- Inapetenţă
- Tuse, durere în gât
- Unele persoane infectate cu gripă porcină au prezentat stări de vomă şi diaree.
De teama morţii, teleormănenii acceptă vaccinul
Privit iniţial cu destulă reticenţă, vaccinul împotriva gripei porcine (AH1N1) este acum la mare căutare printre teleormăneni.
Potrivit celor din conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, cele 10.500 de doze de vaccin impotriva gripei noi au fost epuizate, iar solicitarea acestuia este în creştere.
Când porcii se dau cocoşi, le vin de hac găinile
Potrivit celor de la Business Magazin, cel mai izbitor aspect al procesului de fabricaţie al vaccinurilor anti-AH1N1 îl reprezintă cele 1,2 miliarde de ouă de găină necesare pentru prepararea celor trei miliarde de doze de vaccin, cantitatea estimată injectării majorităţii locuitorilor de pe glob.
Exista ferme de găini din SUA şi din întreaga lume care produc ouă doar pentru incubarea virusului şi utilizarea lor în vaccinuri. Întreg procesul ce durează 6 luni este coordonat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi începe prin detectarea unui nou virus, de cele mai multe ori unul care diferă semnificativ de cele care deja există.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?