12 ianuarie 2010

Bănuiala mea s-a confirmat: Nici vorbă de gripă porcină în cazul lui Tecuceanu!!!

Bănuiala mea cum că Toni Tecuceanu n-ar fi murit de gripă porcină, a fost confirmată recent chiar de fratele acestuia, pe blogul său personal: "În ziua în care fratele meu a încetat din viaţă, doctorii mi-au spus că a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am intrebat: -Care a fost cauza decesului?. Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate şi că în foile oficiale au trecut: Insuficienţă cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală şi obezitate-gradul II”. Am intrebat de infarct… “Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Dacă a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop”, a fost raspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”. Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule?", încheie fratele actorului
La rându-i, secretarul de stat al ministerului Sănătăţii, medicul Adrian Streinu Cercel, susţine că în foaia de obervaţie era precizată printre cauze şi gripa nouă: "În foaia de observaţie era trecută gripa A H1N1 complicată cu ...erau mai multe complicaţii, între care ultima, cea care a indus decesul era un infarct circumferenţial care se datorează hipoxiei care se instalase în perioada în care fusese sub ventilaţie mecanică".
De această dată, marele specialist Streinu devine confuz în explicaţii, ceea ce este tot mai evident că Toni nu a murit din cauza gripei porcine.
La fel de lesne se poate observa că acelaşi "grijuliu" secretar de stat nu este deloc îngrijorat de faptul că în România a înflorit TBC-ul. Probabil că de aici nu ies bani frumoşi ca de pe urma minunatului vaccin anti-AH1N1. În fond, TBC-ul este considerat ca fiind o boală a sărăciei, iar din sărăcie nu poţi face bani, oricât te-ai jumuli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?