17 februarie 2010

Lista cu "bulangii", un nou produs marca VADIM

După ce Vadim Tudor a ameninţat că va scoate la lumină "lista cu bulangiii" din politica românească de vârf, purtătorul de cuvânt al PRM, Marius Marinescu, a întărit acest înălţător demers al tribunului, spunând:
"Oricât ar părea de paradoxal, aici nu e vorba de homofobie, de atitudine discriminatorie, deşi probabil vor apărea şi acuzaţii de acest tip, ci e vorba de cu totul altceva. Mai precis, Parlamentul, Guvernul, partidele politice de la noi sunt intesate, la vârf, de lideri cu orientări homosexuale care îşi datorează carierele tocmai acestei trăsături, pentru că ei se sprijină reciproc şi se promovează în funcţii, ceea ce înseamnă un proces nenatural de , să-i spunem aşa, a oamenilor din politica de top".
Dintr-un automatism gata-format, mă întreb într-o doară dacă nu cumva în capu'... la listă va sta tot "Bombonel"? Tardiv, stimabile, căci Adiţă s-a dat, în mod public, "la fund", anunţând că nu mai vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al PSD, pentru că n-are chef să pice de maimuţoi. Mai mult, riscă să fie luat drept maimuţoiul "Prostănacului"... Asta e deja prea mult pentru nepoţelul mătuşii Tamara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?