9 decembrie 2010

AL CUI a fost ŞMENUL?

Construirea unui imobil nou şi sticlos ar da bine într-o capitală de judeţ normală şi avută, chiar şi dacă am vorbi de o simplă extensie la o clădire construită relativ recent. Dar ce te faci când urbea e lovită de "pestă" umană?...
Ori nimeni nu s-a întrebat ori nimeni nu s-a sinchisit să dea răspunsuri la sesizările presarilor, făcute în baza legii 544, cu privire la extinderea clădirii construite în urmă cu doar câţiva ani, şi în care funcţionează Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Teleorman.
Fostul director Mihai Şerban, ajuns între timp şef la Garda de Mediu, după ce s-a lepădat de culoarea galbenă în favoarea celei portocalii, şi nu numai atât, ar avea măcar răspunsul la întrebarea al cui a fost şmenul de vreo 300.000 euro, adică atât cât, din câte se pare, ar fi costat extinderea cu pereţi din sticlă, pe două etaje, başca şi un garaj la subsol, necompartimentat (vezi foto).
Însă, fostul director al APM n-o să-şi pună vreodată paie în cap, dând explicaţii care vor fi, oricum, tardive. Vorba aceea, "putinţa" bate "competenţa".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

E cumva criză şi de cuvinte !?